Bőrgyógyász magánrendelés

Amennyiben bármilyen bőrbetegség kínozza, elváltozott anyajegyet talál bőrén, esetleg családjában előfordult már bőrdaganat, javasoljuk bőrgyógyászati rendelőnk felkeresését. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a különböző bőrdaganatok diagnosztizálásában és kezelésében, így a rendszeres szűrővizsgálat során is biztos kezekben érezheti magát.Mivel a bőr egy jól látható külső szervünk, ezért a kialakuló problémák többsége jellemzően kellemetlen esztétikai elváltozásokkal jár együtt. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat és betegségei általában kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Emiatt a szakorvos felkeresését csak kevesen halogatják, de még így is vannak olyan betegségek – mint például a melanoma –, melynek kivizsgálását sokan hajlamosak ráérősen kezelni. Időben felismerve a bajt, a rosszindulatú elváltozások is nagyon jól gyógyíthatók. Ezek kezelésére szolgál az általunk biztosított két bőrgyógyászati magánrendelő Tatabánya és Tata városokban. Keressen bennünket bizalommal.

Kérjen időpontot bőrgyógyászati magánrendelőink egyikébe Tatabányára vagy Tatára.

drszigethy borgyogyasz

Ne halogassuk bőrgyógyász szakember felkeresését, amennyiben problémánk nagyon heves kísérőjelenséget produkál, és másnapra nem enyhül. Bőrgyógyászati szakrendelésre van szükségünk csípések, kiütések, fertőzések, ekcéma, allergiás reakció, ismeretlen eredetű foltok, viszkető bőrpír, valamint minden bőrt érintő gombás-, vírusos- és bakteriális fertőzés esetén is. Várjuk a gyermekeket is különböző bőrproblémákkal: a koszmótól a bárányhimlős sebek kezelésén át a tinédzserkori aknés bőr kezeléséig minden szolgáltatás elérhető rendelésünkön.

Vannak bőrjelenségek, melyek nem tekinthetők valójában betegségnek. Ilyenek lehetnek a bőr jóindulatú növedékei (pl. a hajlatokban, nyakon megjelenő fibrómák), melyek elsősorban esztétikai problémát okoznak, vagy a lokalizáció miatt zavaróak, így eltávolításukra kozmetológiai indokkal kerülhet sor.

Szerencsére a modern orvostudomány a bőrgyógyászati betegségek kezelésében nagyon jelentős eredményeket tud felmutatni, ezáltal ma már olyan elváltozások is könnyedén orvosolhatók, amelyek éveken át gyógyíthatatlannak tűntek, és egy életre megkeseríthették a páciensek életét. Ilyen problémák a pikkelysömör, a rosacea vagy a pattanásos bőr, melyek háttere manapság könnyedén felderíthető, orvoslásuk pedig nem okoz különösebb gondot.

Szigethy bőrgyógyászati magánrendelés Tatabánya – az Önök egészséges bőréért.

borgyogyaszati maganrendelo tatabanya 1
borgyogyaszati maganrendelo tatabanya 2

Anyajegyek eltávolítása

Az anyajegyek szakmailag is elfogadható módszere a sebészeti úton történő eltávolítás.  A beavatkozást követően szövettani elemzés is sor kerül, így biztosan kiderül, ha esetleg rosszindulatú elváltozás volt jelen az anyajegyben. Ha a szövettani eredmény melanomát mutat, akkor újabb sebészeti beavatkozásra kerül sor a  biztonsági zóna betartásával, így minimalizálható az esélye, hogy az érintett bőrterületen daganatsejtek maradjanak.

A gyanús anyajegyeket célszerű még a nyári nagy meleg előtt eltávolíttatni, hogy minél kevésbé befolyásolja a gondtalan nyaralásunkat és az egyre erősödő UV sugárzás ne befolyásolja a zavartalan sebgyógyulást.

 

 

drszigethy borgyogyaszat